Over het Smallbite ® afvalprogramma

Smallbite®
Ons verhaal

Hoe is het Smallbite® programma ontstaan?

Door pure noodzaak, kortom wij begrijpen uw situatie

Het gepatenteerde Smallbite is een behandelmethode naar idee van Jan Renders. Jan, tevens uitvinder van Smallbite beugel, was zelf morbide obees. Met 13 jaar woog hij al 132 kilo, een gewicht dat al jojo-end opliep tot 160 kilo op 40 jarige leeftijd.

Toen hij ten einde raad was en een maagoperatie te riskant bleek heeft hij de Smallbite methode ontdekt. Het zou zijn eigen leven redden, al concludeerde Renders dat het makkelijker was geweest als hij de juiste begeleiding had gekregen. Jarenlang heeft Jan samen met mede-oprichter orthodontist René Linders van Ortho-Uden alle mogelijke varianten van de Smallbite bij hemzelf en anderen getest. Hij heeft hij enorm veel kennis over het probleem van overgewicht en eetstoornissen opgedaan.

Jan Renders heeft mensen geïnspireerd en betrokken bij zijn werk om zijn uitgesproken visie en uniciteit van de Smallbite behandeling uitgevoerd te krijgen. Hij is al een kleine 20 jaar gepassioneerd bezig om een aanpak te hebben tegen het inmiddels mondiale probleem van obesitas en overgewicht.

Gesteund door Dr. Petra Beekman hebben zij samen gewerkt aan een zorgvuldige voorbereiding tot een combinatie van de beugel en professionele hulp en begeleiding. Hierbij werd het probleem grondig geanalyseerd en van alle kanten belicht: de bron van overgewicht, interne en externe factoren, waar is iemand ontspoord, voeding, beweging, kortom een grondige en holistische benadering voor de meest effectieve behandeling.

Vraag een gesprek aan
label afspraak 1 werkdag

Een vrijblijvend gesprek aanvragen

GEZIEN BIJ

GEZIEN BIJ